Våre produkter

Vi har et stort sortement og hjelper deg med å finne riktig produkt til ditt prosjekt.

Kabelkjeder i nylon

Brevetti var først i verden til å levere kabelkjeder i nylon materiale, og har derav lengst erfaring på feltet. Les mer om kabelkjeder i nylon her.

Kabelkjeder i stål

Vårt sortiment for kabelkjeder / drag chain i stål er uendelig, fra standard katalogvarer til spesial design / kundespesifisert plug & play leveranse.

Kabelkjede for robot

Våre robot kabelkjeder kan leveres til stort sett alle robot produsenter i verden, og vi designer også kundespesifiserte løsninger.

Fleksibel kabel

Våre fleksible kabler er spesial designet for å både bøyes ekstremt, og også for å tåle ekstremt mye bevegelighet, og er spesial designet for bruk i kabelkjeder / drag chain.

kabeltromler og slangetromler

Vi kan og levere kabel/slangetromler og sleperinger.

Kontakt oss

Trenger du hjelp til å finne riktig produkt? Vi skreddersyr løsninger og kan hjelpe deg med å finne rett løsning for ditt firma. Ta kontakt med oss her

Kabelkjeder til alle behov

Brevetti Nordic dekker alle behov for kabelkjeder / drag chain og alt av fleksibel kabel. Vi er mest kjent for vår fleksibilitet og kundetilpassede løsninger, og vi prøver alltid å finne og eller designe det perfekte drag chain for å dekke kundens behov.

Referanser

Kabelkjeder og drag chains levert av Brevetti Nordic AS