Brevetti
Stendalto

Vi er fagspesialisten i drag chain / kabelkjede bransjen og vi sørger for at dere som kunde gjør det trygge valget

Kabelkjeder i Norge

I 1968 forandret én idé verden av kabelkjeder for alltid. Brevetti Stendalto var det første selskapet noensinne som produserte en kabelkjede laget av nylon. Dette produktet ble også til inspirasjonen for konkurrenter. Brevetti Stendaltos kabelkjeder med de gule pluggene er velkjent og imiteres over hele verden.

Verdensledende innen drag chains

Våre kunder er verdensledende i sine segment, og vi har vært med å levere drag chains i Norge i over 30 år. Vi har tidligere i Norge levert produkter fra Brevetti via partnerskap, men siden 2018 har vi levert under vårt eget merkenavn Brevetti Nordic AS, og er underlagt vårt moderselskap Brevetti Stendalto SPA som produserer våre kabelkjeder / drag chains ved fabrikkene i Monza, Italia. 

I Norge fokuserer vi først og fremst på drag chains til offshore drilling utstyr og offshore/marine kraner, men vi er også med å levere kabelkjeder og fleksible kabler innen annen industri der det er prosjekter og behov for våre tjenester. Ingen prosjekter for små, og ingen for store.

Brevetti in Drammen by night

Brevetti kabelkjede og drag chain i vannet på kvelden
Nærbilde av Brevetti kabelkjede og drag chain i vannet på kvelden

Kontakt oss for hjelp til valg av kabelkjeder

Ønsker du hjelp med å velge riktig produkt, rådgivning eller har du noen spørsmål? 

– Ta kontakt med oss i dag på telefon eller benytt kontaktskjemaet, og vi kan bistå med valg av riktig type løsning og produkt.

Vi bestreber oss til å gjøre jobben 1 gang, og er derfor nøye i forespørsel / tilbudsfasen og sørger for at våre kunder får en trygg og varig leveranse av våre kabelkjeder.